пʼятницю, 30 жовтня 2020 р.

Виставка живопису Юлії Трачук.

 

Виставка картин – це завжди свято, що дає можливість зустрітися з прекрасним. Тож, запрошуємо усіх шанувальників мистецтва відвідати персональну виставку молодої  кременецької художниці Юлії Трачук, яка експонується у Вишнівецькому палаці. На виставці представлені ніжні олійні портрети та архітектурні пейзажі, де на холсті відтворено різноманітні краєвиди  Кременця.  Кожен пейзаж є по своєму неповторним та відкриває для глядача чарівні куточки старовинного містечка.


Художниця народилася в місті Кременець, у 1991 році. Закінчила Кременецький обласний гуманітарно-педагогічний інститут ім. Тараса Шевченка за спеціальністю “Педагогіка і методика середньої освіти “Образотворче мистецтво”.

З 2015 року Юлія працювала асистентом кафедри методики викладання мистецьких дисциплін Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка. У 2016 році стала учасницею щорічних виставок гурту “Палітра” у Кременці та за його межами. Сьогодні Юлія Трачук працює у Кременецькому районному центрі дитячої творчості керівником гуртків “Писанкарство” та “Мистецтво нашого народу”.

Сьогодні Юлія Трачук працює переважно в олійній техніці, але, як стверджує сама художниця, вона перебуває у творчому пошуку себе в мистецтві.

Мар'яна Мавдюк

молодший науковий співробітник
               НЗ "Замки Тернопілля"











1 коментар: